Vandaag nog flexibel personeel in je zaak.

Niet wachten maar werven

Selecteer zelf je ideale kandidaten

Met Pack hoef je niet te wachten op sollicitaties, maar kun je direct na het publiceren van je vacature kandidaten uitnodigen voor de job. Voeg kandidaten toe aan je favorieten om ze ook voor andere jobs te bewaren in je eigen sterrenteam van flexwerkers.

Volledig digitaal

Zero papierwerk. Zero stress.

Pack is volledig digitaal. Dus je hoeft je geen zorgen te maken om papieren rompslomp. En heb jij tijd voor zaken die er écht toe doen.

De inbox

Altijd in contact met je kandidaten

Met Pack sta je altijd direct in contact met al je kandidaten dankzij de inbox. Van binnenkomende sollicitaties tot de details afstemmen met iemand die bij je aan de slag gaat.

Ratings & Reviews

Weet met wie je werkt

Elke keer als iemand een job uitvoert via Pack, worden zij gereviewed, net als jij. Zo weet jij wie je in huis haalt en werknemers in wat voor team ze terecht komen.

Een werknemer via Pack

Wat kost dat?

Als werkgever dien je uitzendkrachten minimaal hetzelfde te betalen als vaste werknemers in een vergelijkbare rol. Net als bij vaste werknemers betaal je ook voor uitzendkrachten sociale lasten en vakantiegeld. 
Hiernaast vind je een kostenindicatie voor een uurloon van €10 bruto.

Zo werkt Pack

Voor werkgevers

In no-time je vacature online

Geef aan wat voor kandidaat je nodig hebt en wanneer. Beschrijf kort de werkzaamheden en de cultuur binnen je bedrijf. En natuurlijk wat iemand gaat verdienen.

Bepaal zelf wie je inhuurt. En wie niet

Jij weet het beste wat goed is voor je bedrijf. Daarom krijg via ons digitale platform volledige vrijheid. Van het actief benaderen van kandidaten tot het accepteren van sollicitaties.

Geen aansluitkosten en pas betalen als er is gewerkt

Waarom vooraf betalen? Bij Pack brengen we pas kosten in rekening zodra je de timesheets voor gewerkte uren hebt goedgekeurd. Pack rekent een vergoeding van 22% op de kostprijs.

Heb je nog vragen?

Bekijk de FAQ

Staat je antwoord er niet bij? Neem dan contact op met Pack Support